Maandag
Dinsdag
Woensdag Gesloten
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

"Bubbles & Wine" Lounge Wine Music Beer

Lounge - Wijn - music - beer

bar Bubbles & Wine

 

GROTE MARKT 20 9100 SINT-NIKLAAS

 

 

 

 

 

 

Iedere vrijdag Live muziek met een andere artiest!!

Iedere laatste vrijdag van de maand meezingen met liedjes van Boudewijn  De Groot, Armand, Ramses Shaffy, Wim De Craene,...kleinkunst op hoog niveau 

 

Meezingen mag en liedjes op aanvraag mogelijk

Ambiance verzekerd

 

 

 

De plaats waar rust en gezelligheid troef is, de combinatie van zeteltjes en een heel mooi interieur zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt. loop door naar achteraan in de zaak u zal versteld staan dat er nog zitplaatsen zijn met oude ledere zeteltje alsof u in een wijnkelder zit. 

Wij hebben een uitgebreide wijn- en bubbelskaart ‘die wijnen vertegenwoordigd uit zowel de oude als de nieuwe wereldlanden’ en serveren meer dan 30 wijnen per glas.

Vindt u het leuk om een kleine proeverij aan te gaan, dan zijn onze wine flights wellicht iets voor u. U krijgt dan een combinatie van 3 halve glazen geserveerd, geselecteerd op druivenras, herkomstgebied of wijnsoort.

Je kan er buiten verschillende wijnen, cava’s (die allen afkomstig zijn van Caalse Wijnen), ook frisdranken koffie’s, bieren, cocktails enz. verkrijgen. Wij serveren ook eigengemaakte hapjes die goed samengaan met uw glas wijn of bubbles. Naast Bubbles & Wine is ook Caalse Wijnen in onze loungebar gevestigd.

 

Bubbles & Wine organiseert ook evenementen, zoals live music, griekse avonden, mexicaanse avonden, wijnproeverijen enz....deze volg je het best op onze facebooksite wijnbar Bubbles & Wine

 

u kan de zaak vanaf 40 pers. gratis afhuren, drank gaat via ons, hapjes mag je zelf of door ons laten verzorgen


Caalse Wijnen is de wijnshop die alle wijnen verkoopt die je in Bubbles&Wine kan drinken. Het voordeel hierbij is dat als je een glaasje wijn lekker vindt bij Bubbles & Wine, je 1 of meerdere flessen mee naar huis kan nemen om na te genieten of als geschenk cadeau kan geven en dit aan winkelprijzen.

 Wij hopen u graag een keer te mogen verwelkomen en jullie te verwennen in het gezellig interieur van onze Bubbles & Winebar.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Al onze wijnen kunnen aangekocht worden aan winkelprijzen

 

Open: vanaf mei langer open

Maandag:    14:00-23:00

Dinsdag       10:00 - 23:00... langer bij bezette wijnbar

Woensdag gesloten.

donderdag:   9:00 - 23:00...langer bij bezette wijnbar

Vrijdag:        14:00 -  ...heel laat nacht

zaterdag:     11:00 -  ...laat nacht

zondag:        11:00- 23:00 langer bij bezette wijnbar

 

tel nr 03/777.8002

gsm 0496/86.05.04 (Karin)

 

 

 

OOK BIEREN - WARME DRANKEN - FRISDRANKEN - HEEL LEKKERE COCKTAILS - GIN'S, WHISKY...

TAPAS EN hAPAS